Kropp och röst och storytelling

Berättelser, att rita bilder och tala i bilder gör att människor förstår och minns budskapet. Kroppen och rösten bär 70-90% av budskapet och det är därför ingen ide att sitta och fila på orden i en powerpoint. Vår vision är att du ska känna dig lite som en talare på TED talk, trygg och närvarande berätta engagerande med kropp och själ, nästan helt utan manus och powerpoint. Powerpoint kan innehålla några stödord, grafiska bilder eller fotografiska bara för att ge stöd till din presentation. Det mest effektfulla är att rita och berätta samtidigt!

Vi erbjuder:
Presentationsteknik och retorik
Effektiv kommunikation med DISC
Rösten som arbetsredskap
Utbildning för utbildare

Metaforer för att skapa vision, förklara och minnas

De gamla grekerna hade ingen powerpoint och de visste att berättelser och att prata med metaforer var ett kraftfullt verktyg för att nå fram och för att åhöraren skulle kunna före budskapet vidare. Metaforer används gärna när ledningsgruppen ska förmedla en förändring. vi hjälper dig att hitta lämplig metafor för din presentation.

Struktur och budskap

Utöver detta kommer du får lära dig att finna budskapet och dess starkaste argument, olika strukturer, inledning och avslut

Våra utbildningar är praktiska

Du får möjlighet att prova, ta om och reflektera under utbildningen. Du får även tillfälle att träna på och finslipa en egen presentation.Efter den här träningen kommer du att ha de färdigheter som krävs för att tala inför publik och göra en presentation som entusiasmerar och motiverar dina åhörare. Vi vet att många har lite rampfeber, men vi har verktygen som får dig att känna dig trygg. Och vi lovar att det blir roligt! Välkommen!