Referenser

Sedan 1991 har vi hjälpt flera hundra företag och organisationer till mera kraft i sina affärer och tiotusentals människor att uppleva framgång och arbetsglädje. Vi har utvecklat individer, grupper och företag inom service, handel, hotell, bygg, fastighet, sjukvård, äldreomsorg, media, reklam bank, försäkring, media, reklam och IT. 

När personalen får en aha-upplevelse vad service innebär för kunden – kommer arbetsstoltheten och arbetsglädjen. Jag är lycklig varje dag när jag åker till jobbet!
”Det var otroligt bra och inspirerande. Personalen är lyrisk och både “gamla rävar” och nyanställda har fått en ordentlig kick av detta”
Med Service by Heart lyckades Affärskraft utomordentligt att förmedla de budskap vi ville ha igenom. på ett roligt sätt men med en ton av allvar. Helt rätt upplägg att få vår personal att sätta gästen i centrum. STORT TACK!!
Dagen i ert sällskap kvalar utan vidare in på tio-i-topp listan över nyttiga utbildningsdagar.(Och då inkluderar jag även mina 17,5 år i grund-, gymnasie-, och högskola).

Vi gav Camilla och Lena 9,5 av 10 i utbildningen "engaging presentations".  Vi har nu börjat använda storytelling, kropp, röst för att engagera åhörarna. 

Inför en serie konferenser skulle vi bara slipa lite på finishen. Cecilia och Camilla från Affärskraft fick oss att våga vända upp och ner på allt. Våra konferenser blev så bra! Generösa. Det känns att vårt budskap nådde ända in.
Givetvis en fantastisk träning i hur man strukturerat skapar energi och framgång i en organisation men också en fantastisk teambuildingaktivitet. Och så är det fantastiskt kul också. Stort tack till Affärskraft.
I butikerna har vi märkt skillnad efter vår utbildning med er och är väldigt nöjda. Vi har en härlig grupp som mådde ännu bättre efter er insats! Det kommer inte vara sista gången ni hör ifrån mig, jag släpper inte taget om ett vinnande koncept!
Vi tog kontakt med Affärskraft och ett antal av våra ledande befattningshavare genomgick kursen “Karismatisk kommunikation”. Vi fick enkla lättförståeliga verktyg till hands som har gjort kommunikationen mycket mer slagkraftig, både internt och externt.
Tack för ett par extremt givande dagar och all hjälp! Camilla och Cecilia, Ni två är ett underverk av positiv/konstruktiv feedback, jag är riktigt peppad efter gårdagen. Ha en riktigt bra dag & vi syns!
Vi har arbetat med Affärskraft under två år och har anlitat dem för tre olika uppdrag. Det gäller individuell chefs-coaching, kurs i presentationsteknik samt teamutveckling för vårt management team.
Serviceutbildningen och erfarenheten ni låtit oss ta del av, har gett oss verktyg och insikter. Ni anpassade utbildningen så att den kändes skräddarsydd efter våra önskemål! Vi är väldigt nöjda och tänker använda oss dagligen av er kunskap!
 
Kursen stärkte min självkänsla och jag fick en bekräftelse på hur duktig jag verkligen är. “Service från hjärtat” gav mig nya ideér om hur man kan bli ännu bättre och göra det lilla extra för gästen.